Devilbiss

Svetovno priznana blagovna znamka ličarskih pištol
DeVilbiss Automotive Refinishing
Izdelki DeVilbiss se na trgu avtoreparature uspešno uporabljajo. Oprema DeVilbiss je optimizirana tako, da s kovinskimi osnovnimi premazi tako rekoč odpravlja pikanje in črtanje ter daje odlično barvno ujemanje.

DeVilbiss je ohranil svojo zavezanost inovativni tehnologiji. Ekipa inženirjev DeVilbiss uporablja enaka orodja za oblikovanje, ki se uporabljajo za razvoj NASCAR-ovih sistemov zgorevanja, skupaj z NASA-jevimi zgorevalnimi sistemi za vesoljski shuttle. V kombinaciji z najsodobnejšo proizvodno mehanizacijo še naprej razvijamo najnaprednejše ličarske pištole, ki jih je trg kdajkoli videl.

Ustanovljen leta 1888, ko je zdravnik Toledo dr. Allen DeVilbiss iz Toleda združil žarnico, nekaj cevi in ​​podlago za olje, da bi ustvaril prvi razprševalnik za zdravstveno nego.

Nato je leta 1907 izumitelj Thomas DeVilbiss, eksperimentiral s prilagajanjem prvotnega razprševalnika, da bi ustvaril brizgalno pištolo, da bi se spoprijel z izzivi razprševanja. Masovna proizvodnja se je v tem času začela razvijati in tehnologija brizgalnih pištol Thomas DeVilbiss se je izkazala kot revolucionarni dodatek k aplikacijam barv in lakov na pohištvu in avtomobilih. Razprševanje laka je zmanjšalo čas sušenja iz več tednov na ure, razprševanje barve pa je nadomestilo ročno ščetkanje, kar je pripomoglo k ustvarjanju novih delovnih mest in povečanju produktivnosti v proizvodnji.

DeVilbiss, ki ga je leta 1990 kupil Illinois Tool Works, še naprej postavlja standarde za končno razprševanje s svojimi raziskavami in razvojem, inovativno linijo izdelkov in zavezanostjo za storitve strankam.
Spletno mesto proizvajalca
E-TRGOVINA
Evropski sklad za regionalni razvoj