Silco

Slovenski vrhunski proizvajalec avtoličarskega materiala Silco
VSAK DAN SMO BOLJŠI. ZA VAS. PRISLUHNEMO VAŠIM POTREBAM IN PREDLOGOM.
Ključ do uspeha blagovne znamke Silco je zadovoljstvo v očeh končnih kupcev. Verjamemo v povezavo ugleda znamke in kakovosti izdelkov, ki se pod njo tržijo. Zato s preverjeno najboljšimi surovinami, natančnimi proizvodnimi postopki in testiranje vsake proizvedene serije jamčimo zanesljivost. Z našimi izdelki so storitve in delo avtoličarjev učinkoviti. Kakovost se na koncu odraža prav pri njihovih zadovoljnih kupcih.

Skrb za znamko je pomemben del našega prepričanja, da avtoličarjem vedno ponudimo najboljšo podporo ter izpolnimo njihova, še tako zahtevna pričakovanja.

Gradimo podobo znamke na vseh trgih doma in po svetu. Naši izdelki morajo izpolniti svoj namen tako hitro, kot se današnji svet vrti.


PRI KAKOVOSTI IZDELKOV NIKOLI
NE SKLEPAMO KOMPROMISOV.

Ob podpori vodilnih proizvajalcev surovin in izkušenih avtoličarjev razvijamo najsodobnejše materiale, s katerimi boste svoje delo opravili korak pred ostalimi. Temeljni materiali, polnila, laki, trdilci, aditivi in ostali izdelki so plod našega lastnega razvoja in proizvodnje. S tem dostopate do preverjenih, visoko produktivnih in cenovno učinkovitih materialov.
Spletno mesto proizvajalca
E-TRGOVINA
Evropski sklad za regionalni razvoj